Privat tandläkare Jönköping – en räddare i nöden

Jag hade haft en alldeles oförskämt bra vecka. En sådan där vecka som bara glider förbi, med vackert väder, goda middagar, effektivt och roligt arbete och stressfria mornar. Jag kände på mig att snart skulle det hända något som skulle förstöra friden. Visst fick jag rätt, för innan torsdagen hade hunnit övergå i fredag hade jag blivit tvungen att googla, privat tandläkare Jönköping.

Jag har tack och lov aldrig haft speciellt problematiska tänder så min man visste direkt när han såg att jag hade googlat, privat tandläkare Jönköping, att det måste vara illa. Han hämtade en värktablett och en kopp varmt te till mig, sen kysste han mig på pannan och sa att han visste att det gjorde ont men att det skulle lösa sig.

Dagen efter hade de blivit näst intill olidligt. Det var en molande värk i min högra käke som strålade upp mot örat och ner längs halsen. Min kollega såg att något va fel och frågade om det fanns något han kunde göra för mig. Efter att ha förklarat läget sa han att jag borde googla privat tandläkare Jönköping. På hans tandläkarklinik, Vesalis, som var privatägd, fick han alltid hjälp fort och personalen var väldigt trevlig. ”De får mig, som har enorm tandläkarskräck, att känna mig väldigt lugn.” sa han. Med tanke på att jag aldrig hade haft problem med tänderna var jag inte speciellt orolig eller rädd, ändå måste jag erkänna att när jag knappade in ’privat tandläkare Jönköping’ i sökmotorn kände jag mig lite skakis. Tänk om det var något som var jättefel och proceduren skulle göra otroligt ont. Jag ringde Vesalis och genom sammanpressade tänder förklarade jag vad som var fel. Tandsköterskan som svarade sa att hon trodde att det kunde vara en visdomstand som spökade och att jag var i goda händer. Jag fick en tid samma dag.