OLIKA TYPER AV SKJUTDÖRRAR FÖR GARDEROB

Skjutdörrar garderob är en av den mest nödvändiga inredningsdetaljen som ett hem kan använda sig av. Därför är det så konstigt att den i så många fall glöms bort i heminredningen. Traditionella garderober är praktiska och enkla, men de kan sällan avgränsa ett utrymme på det viset som skjutdörrar kan göra.

För att visa hur härliga skjutdörrar kan vara för garderober så går vi i det här inlägget över ett par olika typer av skjutdörrar för att du ska kunna hitta inspiration.

Industriell stil

Den industriella looken har verkligen slagit igenom de senaste åren. Denna trend består av inspiration hämtad från industrin med metall och plåt. Ge ditt hem en maskulin känsla med en industriell stil.

Spegeldörrar

Skjutdörrar till en garderob eller walk-in closet med spegeldörrar gör att ditt hem och rum blir väldigt mycket mer elegant. Dörrarna har mer än en funktion när du använder dig av speglar på dörrarna. Varför inte slå ihop två inköp till ett?

Piffa upp med belysning

Garderobsbelysning inuti ger en väldigt härlig känsla. Tänk spottar i taket på garderoben eller din walk-in closet.

Det finns många fördelar med att skaffa sig en garderob med snygga skjutdörrar. Det ska vara enkelt och prisvärt att köpa skjutdörrar. Dessutom går det i många fall att måttanpassa dina skjutdörrar efter dina önskemål.

Skjutdörrar gör att du kan komma väldigt lång på mindre ytor. Utnyttja utrymmet maximalt och samtidigt få en känsla av att du inte trängs i ditt hem.