Världens starkaste sträckfilm

Det finns inget värre än att linda in en pall med konstigt formade eller tunga produkter med sträckfilm. Risken är att en eller flera pallar anländer kollapsade.

Denna situation resulterar ofta i skadade produkter, längre lossningstider, säkerhetsrisker och tid för sanering. Mottagaren av försändelsen kommer absolut hålla dig ansvarig för att du använt undermålig sträckfilm.

Men finns det sträckfilm som kan möta kraven på tunga och oformliga produkter.

Det korta svaret är ja. Tack vare nya tekniska framsteg inom produktion av sträckfilm finns det nu bra lösningar med större hållfasthet. Ska du verkligen ha en tålig och stark stäckfilm så finns det nu stäckfilm med en ytbeläggning av titan. När du hör ordet “titan” är det första som dyker upp i ditt sinne förmodligen kirurgiska utrustning eller tunga maskiner och industriell utrustning.

Men det sista du förmodligen skulle tänka på är sträckfilm i plast. För att vara rättvisande så är det en sträckfilm gjord av plast. Den är dock förstärkt med ett tunt lager titan, vilket öka hållfastheten betydligt. Detta gör det enkelt som en plätt att säkra även de tyngsta och mest obskyra lasterna!

Hur fungerar förstärkt sträckfilm med titan?

Filmen ser ut och känns som vanlig sträckfilm men har oöverträffad styrka jämfört med det ledande märket av sträckfilm. Lättbetongblock? Visst! Tegelstenar? Inga problem? Tung utrustning? Kom an! Oavsett vilka tunga produkter du vill säkra, är förstärkt titan-sträckfilm den som fixar jobbet.

Oavsett om du lindar in dina laster för hand eller använder en automatiserad maskin för sträckfilm, finns förstärkt titanstretchfilm tillgänglig i båda varianterna. Och du kan få samma material för förpackningstejp och hörnbrädor.

Med titanförstärkt stäckfilm kommer din last vara säkrad oavsett vad du packar. Och att slippa ta hänsyn till produkterna tyng, form och vassa kanter kommer packningsarbetet gå mycket snabbare. Det minskar ledtider, leveranstider och returer kraftig.